top of page

Qui som

English Torras neix al 1990. Hem recorregut més de 30 anys amb vosaltres, a Ripollet, el nostre poble.

English Torras neix com a negoci familiar i, fins avui, seguim sent un negoci familiar. El 1990 marca l'inici d'una història que ens ha portat fins aquí.

 

Durant aquests gairebé 35 anys, hem crescut amb vosaltres, aprenent, evolucionant i abraçant nous reptes com les noves tecnologies, la millora de l'educació, l'impuls de nous projectes i la consolidació del tracte personalitzat i de proximitat. La nostra determinació sempre ha estat mantenir-nos al capdavant, oferint un ensenyament de qualitat.

I, per aquest motiu, des de fa uns quants anys, hem sigut seleccionats per CAMBRIDGE per a ser la ÚNICA ACADÈMIA DE RIPOLLET en tenir el reconeixement de CAMBRIDGE LEARNING PARTNER.

 

Perquè som de Ripollet, perquè tenim il.lusió, perquè ens agrada ensenyar, perquè creiem en el que fem i perquè en gaudim d'allò més.

 

Cada repte, cada èxit, ens motiva encara més.

La nostra història és la suma de tots els qui han passat per les nostres aules: professors, alumnes i famílies. Cada un ha deixat la seva petjada, contribuint a fer d'English Torras el que és avui: un referent en l'ensenyament de l'anglès a Ripollet.

Per nosaltres és molt important poder fer un seguiment dels nostres alumnes i creiem en un mètode d'ensenyament directe, individual, dinàmic, engrescador i professional.

Mantenim el compromís de seguir millorant i innovant, amb una atenció personalitzada i un ensenyament de primera línia. La vostra confiança és el nostre motor per continuar endavant.

  

Els darrers anys han estat testimoni del nostre creixement i la nostra dedicació:

 

  • Hem ampliat les sessions de conversa en anglès, proporcionant espais de "SPEAKING" addicionals sense cap cost pels nostres alumnes.

  • Hem enfortit el nostre compromís amb els més petits amb una programació mensual de contes en anglès, fomentant la seva imaginació i aprenentatge.

  • Hem implementat projectes educatius trimestrals per potenciar l'autoaprenentatge, donant als nostres alumnes un paper actiu i dinàmic. El treball interdisciplinar i l’aprenentatge cooperatiu potencien les habilitats socials dels nostres alumnes, tot 100% en ANGLÈS!

  • Hem ampliat les nostres instal·lacions, distribuïts en 4 locals i oferint 12 aules equipades per a una millor experiència d'aprenentatge.

  • Hem estès les nostres activitats a les escoles de Ripollet, contribuint a enriquir l'educació extraescolar dels nostres infants.

  • Organitzem viatges a Londres cada dos anys, oferint als nostres alumnes l'oportunitat d'immersió lingüística i cultural.

I això és només el principi. Amb el vostre suport, esperem continuar al vostre servei durant molts i molts anys més.

Gràcies per la vostra confiança i compromís amb English Torras.

Logo English Torras

English Torras neix al 1990.

Portem gairebé 35 anys al servei de Ripollet;

al vostre servei!

 

Vols millorar el teu anglès a l'escola o al treball? T’agradaria parlar anglès quan viatges? Desitges obtenir el First/Advanced/Proficiency Certificate of English?

Ara és el moment. És hora de donar el pas.
Vine i t'ajudarem. Passa-t'ho bé i aprèn. 
Cursos reduïts, dinàmics, efectius i 100% en anglès.

 

bottom of page