top of page

Qui som

English Torras neix al 1990. Hem recorregut 30 anys amb vosaltres, a Ripollet, el nostre poble.
 

English Torras neix com a negoci familiar i continua sent negoci familiar. Al 1990 comença la nostra història!

 

Durant 30 anys hem crescut al vostre costat, hem madurat, hem après, hem fet front a les noves tecnologies, a l'educació, als projectes nous, al tracte personal, a la formació, a la professionalització, etc. i tot per no estancar-nos, per voler sempre anar un pas endavant, per fer un ensenyament de qualitat.

Perquè som de Ripollet, perquè tenim il.lusió, perquè ens agrada ensenyar, perquè creiem en el que fem i perquè en gaudim d'allò més.

Enguany, la situació ha canviat, al març del 2020 la covid19 ens va sacsejar d’allò més com a societat i malgrat tot, English Torras es va posar a remar per seguir endavant!
Vam crear una nova manera d’ensenyar anglès, ja no podia ser presencial, era de manera virtual i amb això estem treballant i no parem de buscar eines, de millorar i de seguir oferint la mateixa qualitat d’ensenyament que oferiem abans.

La nostra història…. 

Fa 30 anys que vam obrir les portes del centre. Per l'escola han passat moltes mestres, docents i professionals de l'anglès i l'alemany; moltes famílies; molts alumnes, alguns d'ells ara hi porten els seus fills i filles; i molts bons records i experiències amb tots ells.

Cada un de vosaltres, teachers, famílies i alumnes, heu aportat el vostre granet de sorra, perquè avui encara estiguem aquí i no només això, sinó que encara mantinguem la mateixa il.lusió del primer dia. No ens hem cansat d'innovar, de reciclar-nos, de formar-nos, de programar, d'educar, d'ensenyar, de viure l'anglès. 

Per nosaltres és molt important poder fer un seguiment dels nostres alumnes i creiem en un mètode d'ensenyament directe, individual, dinàmic, engrescador i professional.
Estem online, però seguim al vostre costat! Seguim acompanyant-vos en aquesta nova aventura que és l’educació i en el nostre cas, aprenentatge de l’anglès.
Aquests darrers mesos, malgrat les adversitats, seguim remant, i ho fem amb bon ritme, amb noves eines virtuals, amb noves idees, inquietuds, aprenentatges… i n’estem molt orgulloses del nostre equip, aquest equip humà que s’implica en tot moment i que segueixen aportant la seva professionalitat i vocació cap als seus alumnes, cap a les nostres famílies. Un gran orgull d’equip!

 

 

Aquests darrers anys:

  • Hem augmentat les franjes de classes de conversa per als nostres alumnes, on sense cap cost adiccional, disposeu d'un o més espais de SPEAKING en anglès.

  • També hem potenciat el nostre projecte amb els més petits. Actualment, hi ha una programació mensual de contes per a ells i com a cloenda del conte, fem una representació en anglès. (Des de setembre 2020 aquest projecte segueix funcionant de manera virtual però sota les mateixes premisses)

  • Trimestralment duem a terme un projecte educacional amb els nostres alumnes per tal de potenciar l’autoaprenentatge on l’autonomia personal i el treball en equip són clau per millorar les capacitats personals. Enguany hem incorporat noves metodologies virtuals perquè els alumnes tinguin un rol més actiu i dinàmic. El treball interdisciplinar i l’aprenentatge cooperatiu potencien les habilitats socials dels nostres alumnes, i tot això ho fem en ANGLÈS!

  • Hem ampliat els locals. Ja disposem de 12 aules equipades amb projector i pantalles; esperem que ben aviat tornin a tenir vida.

  • Duem a terme classes extraescolars a escoles de Ripollet.

  • Cada dos anys fem un viatge a Londres d'un cap de setmana llarg, on els adolescents i adults hi són convidats a venir!

Aquest octubre l’hem hagut d’aplaçar per raons òbvies, però esperem ben aviat poder viatjar plegats a Londres i enriquir-nos plegats de l’experiència.

 

Per tot això i molt més, esperem poder estar 30 anys més, com a mínim, al vostre servei!

PER MOLTS D'ANYS gràcies a vosaltres!

English Torras neix al 1990.

Portem 30 anys al servei de Ripollet;

al vostre servei!

Vols millorar l'anglès a l'escola? Vols parlar anglès quan viatgis? Necessites l'anglès per la feina? Vols treure't el First Certificate of English? Vols posar-te a nivell? Fa temps que no el practiques?

Ara és el moment. Mai no és tard.
Vine i t'ajudarem. Passa-t'ho bé i aprèn. 
Cursos reduïts, dinàmics, efectius i 100% en anglès.

 

bottom of page