Qui som

English Torras neix al 1990. Hem recorregut més de 25 anys amb vosaltres, a Ripollet, el nostre poble.

 

English Torras neix com a negoci familiar i continua sent negoci familiar. Al 1990 comença la nostra història!

 

Durant 27 anys hem crescut al vostre costat, hem madurat, hem après, hem fet front a les noves tecnologies, a l'educació, als projectes nous, al tracte personal, a la formació, a la professionalització, etc. i tot per no estancar-nos, per voler sempre anar un pas endavant, per fer un ensenyament de qualitat.

Perquè som de Ripollet, perquè tenim il.lusió, perquè ens agrada ensenyar, perquè creiem en el que fem i perquè en gaudim d'allò més.

 

Fa més de 25 anys des que vem obrir les portes del centre. Per l'escola han passat moltes mestres i professionals de l'anglès i l'alemany; moltes famílies; molts alumnes, alguns d'ells ara hi porten els seus fills i filles; i molts bons records i experiències amb tots ells.

Cada un de vosaltres, mestres, famílies i alumnes, heu aportat el vostre granet de sorra, perquè avui encara estiguem aquí i no només això, sinó que encara mantinguem la mateixa il.lusió del primer dia. No ens hem cansat d'innovar, de reciclar-nos, de formar-nos, de programar, d'educar, d'ensenyar, de viure l'anglès. 

Per nosaltres és molt important poder fer un seguiment dels nostres alumnes i creiem en un mètode d'ensenyament directe, individual, dinàmic, engrescador i professional.

 

Aquests darrers anys:

  • Hem augmentat les franjes de classes de conversa per als nostres alumnes, on sense cap cost adiccional, disposeu d'un o més espais de SPEAKING en anglès.

  • També hem potenciat el nostre projecte amb els més petits. Actualment, hi ha una programació mensual de contes per a ells i com a cloenda del conte, fem una representació en anglès. 

  • Hem ampliat els locals. Ja disposem d'onze aules equipades amb projector i pantalles.

  • Duem a terme classes extraescolars a escoles de Ripollet.

  • Cada dos anys fem un viatge a Londres d'un cap de setmana llarg, on els adolescents i adults hi són convidats a venir!

 

Per tot això i molt més, esperem poder estar 25 anys més, com a mínim, al vostre servei!

PER MOLTS D'ANYS gràcies a vosaltres!

English Torras neix al 1990.

Portem més de 25 anys al servei de Ripollet;
al vostre servei!

Vols millorar l'anglès a l'escola? Vols parlar anglès quan viatgis? Necessites l'anglès per la feina? Vols treure't el First Certificate of English? Vols posar-te a nivell? Fa temps que no el practiques?

Ara és el moment. Mai no és tard.
Vine i t'ajudarem. Passa-t'ho bé i aprèn. 
Cursos reduïts, dinàmics, efectius i 100% en anglès.

 

Galeries
Mercacentre 

local 5, 7, 9, 17 i 18 · Ripollet ·

T.: 93 580 66 48  M.: 640 630 350

hello@englishtorras.com

  • Blanco Icono de Instagram
  • Facebook - White Circle
  • Twitter Icono blanco
  • YouTube - White Circle
Follow Us

© 2015 by English Torras. Disseny web: www.sacdisseny.com     

Avis Legal