top of page

We are Cambridge Learning Partner!

Des de fa uns anys que som Cambridge Learning Partner, en concret, som

LA ÚNICA ACADÈMIA DE RIPOLLET amb aquest reconeixement.

 

Com certifica Cambridge:


English Torras is a Cambridge Learning Partner.
This means the school will be able to benefit from implementing the Cambridge Learning Journey philosophy and ensure a high quality educational approach designed to improve the standard of teaching and learning.

 

English Torras és Cambridge Learning Partner.

Això significa que l'escola podrà beneficiar-se de la implementació de la filosofia Cambridge Learning Journey i assegurar un enfocament educatiu d’alta qualitat dissenyat per millorar el nivell d'ensenyament i aprenentatge.


 

Què implica ser “Cambridge Learning Partner”?

 

Ser “Cambridge Learning Partner” implica que som reconeguts per Cambridge Assessment English com a institució educativa que oferim cursos de preparació per als exàmens de Cambridge English, com el First Certificate in English (FCE), el certificate in Advanced English (CAE), el Certificate of Proficiency in English (CPE) entre d’altres amb una sèrie d’avantatges:

 

  1. Reconeixement de Cambridge: Ser reconeguts com a Cambridge Learning Partner ens proporciona una validació externa de la qualitat dels cursos d'anglès que oferim. 

  2. Materials oficials de Cambridge: Com a Learning Partner, podem accedir als materials oficials de preparació proporcionats per Cambridge Assessment English. Aquests materials estan dissenyats específicament per a cada nivell d'examen i poden ajudar els estudiants a preparar-se de manera efectiva.

  3. Accés a recursos i suport: Les institucions que som Cambridge Learning Partners podem tenir accés a recursos addicionals i suport de Cambridge Assessment English. Això inclou formació per al professorat, actualitzacions sobre els exàmens i les tendències en l'ensenyament de l'anglès i suport tècnic per a la implementació dels programes de preparació.

  4. Certificació reconeguda a nivell internacional: Els exàmens de Cambridge English són reconeguts a nivell internacional i tenen una gran reputació com a certificació d'habilitats en anglès. Com a resultat, els estudiants que obteniu

aquestes certificacions podeu millorar les vostres oportunitats educatives i professionals arreu del món.


 

Quins avantatges té el nostre alumnat pel fet que nosaltres tinguem la distinció “Cambridge Learning Partner”?

 

Ser la única acadèmia d'anglès a Ripollet amb la distinció de Cambridge Learning Partner us ofereix una preparació de primer nivell per als exàmens de Cambridge English, juntament amb un suport personalitzat i l'accés a recursos oficials que us ajudaran a assolir el vostre objectiu de dominar l'anglès i obtenir una certificació reconeguda a nivell internacional.

 

En concret us ofereix:

 

  1. Accés a recursos oficials de Cambridge: Com a Cambridge Learning Partner, us podem proporcionar accés als materials oficials de preparació proporcionats per Cambridge Assessment English. Aquests materials estan dissenyats específicament per ajudar-vos en la preparació per als exàmens de Cambridge English de manera eficient i efectiva.

  2. Formació de qualitat impartida per professionals certificats: Com a institució reconeguda per Cambridge Assessment English, us podem oferir cursos de preparació impartits per professors qualificats i amb experiència en l'ensenyament de l'anglès i en la preparació d'exàmens. Això garanteix que rebreu una formació de qualitat que us prepari de manera òptima per a l'examen.

  3. Suport i orientació personalitzats: Com a Cambridge Learning Partner, podem oferir als nostres alumnes un suport i orientació personalitzats en la preparació dels exàmens de Cambridge English. Això pot incloure sessions individuals, seguiment del vostre progrés i assessorament sobre tècniques d'estudi i estratègies d'examen.

  4. Reconeixement internacional de les certificacions: Les certificacions de Cambridge English són reconegudes a nivell internacional i tenen una gran reputació com a certificació d'habilitats en anglès. Això significa que les certificacions obtingudes per vosaltres poden millorar les vostres oportunitats educatives i professionals a escala mundial.

  5. Preparació per als reptes del futur: En un món cada vegada més globalitzat, les habilitats en anglès són molt valorades en el mercat laboral i acadèmic. Les certificacions de Cambridge English us preparen per a aquests reptes futurs, obrint-vos portes a oportunitats educatives i professionals a escala mundial.

cambridge learning partner
Posa't en contacte

Gràcies pel teu missage, en breu ens posarem en contacte amb tu!

bottom of page